© Copyright Styling in Stijl 2009 | Contact | Colofon|  Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Links

Kleur- en interieuradvies
Over Styling in Stijl
Verkoopstyling
Workshops
Portfolio
Contact & Tarieven

Verkoopstyling

 

Je hebt altijd met veel plezier in je huis gewoond en er in die tijd een gezellig thuis van gemaakt. Toch is het tijd om je huis te verkopen. Of misschien staat je huis al een tijd te koop en lukt het maar niet om het te verkopen. Door herinneringen zul jij je huis anders bekijken dan een eventuele koper. Een koper is bovendien vaak niet in staat om door de huidige inrichting heen te kijken en de mogelijkheden van het huis goed in te schatten.

 

Het is echter lastig om zelf in te schatten welke veranderingen jij door moet voeren om van je persoonlijke thuis een huis te maken dat veel mensen aan zal spreken. Ik ben sinds 2009 een gecertificeerd verkoopstyliste. Hierdoor kan ik je op professionele wijze helpen bij het verkoopklaar maken van jouw huis. Door een goede indeling en door kleuren op elkaar af te stemmen, creëren we samen een prettige sfeer.  Jouw huis zal er aantrekkelijk uitzien, meer kijkers aantrekken, en dus sneller verkocht worden. Dit is vaak al te bereiken met eenvoudige en kleine aanpassingen.

 

Styling in Stijl biedt verschillende adviezen om je te helpen met het verkopen van uw huis, zodat jij in Stijl kunt genieten van je nieuwe thuis!

 

Verkoopstyling
Kort advies
Basis advies
Uitgebreid advies
Online advies
Makelaars

Verkoopstyling